Κριτικές για Rhino Gold

 • Δημήτριος
  Δεν ήμουν ποτέ δυνατός ως άντρας και δεν έχω ελεγχθεί πολύ καλά κατά τη διάρκεια του σεξ. Κάποια στιγμή, έχω απελπιστεί και άρχισα να αποφεύγω την οικειότητα. Νιώθω σαν ένα διαφορετικό άτομο μετά τη χρήση του Rhino Gold. Τώρα είμαι απόλυτα σίγουρος. Το πέος μου είναι απλώς τεράστιο και η λίμπιντο είναι πάντα πάνω. Αποφασίζω για τον εαυτό μου πότε να τελειώσω και μπορώ να το κάνω πολλές φορές στη σειρά. Συνιστώ!
  Rhino Gold
 • Γεώργιος
  Η φροντίδα του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια του σεξ σημαίνει ότι της δίνει ποιοτική ικανοποίηση. Και εδώ είναι που έχει σημασία το μέγεθος και μόνο λίγες ίντσες με εμπόδισαν να δημιουργήσω μια μακρά σχέση. Ευτυχώς, υπάρχουν φάρμακα όπως το Rhino Gold Gel που καθιστούν δυνατή τη μεγέθυνση του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση. Είναι πολύ μεγαλύτερο σε μήκος +4 και σε όγκο ακόμη και κατά τη στύση.
  Rhino Gold
 • Νικόλαος
  Έδειξα στη γυναίκα μου ότι θα ήταν ωραίο να χάσει βάρος και αποκάλυψε ότι αυτό θα συμβεί όταν μεγαλώσω το πέος μου. Νόμιζα ότι ήταν αστείο, αλλά η γυναίκα μου μου έδωσε Rhino Gold Gel. Ήμουν σχεδόν προσβεβλημένος. Τότε φυσικά τα οφέλη έγιναν εμφανή. Έπρεπε να χάσει βάρος επειδή το πέος μου μεγάλωσε αισθητά. Τώρα δεν σηκώνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας. Δοκιμάστε το, δεν θα το μετανιώσετε!
  Rhino Gold
 • Νικόλαος
  Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι αγνοούν το μικρό πέος επειδή φοβούνται δυσάρεστες συνέπειες. Το Rhino Gold Gel είναι απολύτως ασφαλές. Το δοκίμασα μόνος μου. Εφαρμόστε το στο πέος σας κάθε μέρα και μετά από ένα μήνα - είστε γίγαντας του σεξ. Έχετε τον πλήρη έλεγχο της εκσπερμάτωσης, είστε πιο ισχυροί, μπορείτε να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερη σεξουαλική επαφή. Η φίλη είναι ευτυχισμένη!
  Rhino Gold
 • Mustafa
  Όταν η φίλη μου ζεστάθηκε, ήμουν ήδη μηδέν. Το σημείο "G" παρέμεινε απρόσιτο για μένα. Θα διαλύεται, και χωρίς το Rhino Gold, θα είχα μείνει μόνος μου με το μικρό μου μέλος. Και με το τζελ, αύξησα το μέγεθος του φίλου μου κατά μερικές ίντσες και έγινα πιο μόνιμη κατά τη διάρκεια του σεξ. Τώρα μπορώ να την ικανοποιήσω ανά πάσα στιγμή.
  Rhino Gold
Βαθμολογία χρηστών Rhino Gold
4.8
17