Όλοι οι τρόποι για να αυξήσετε τον ανδρισμό - αλήθεια και μύθοι

Μέτρηση πέους πριν από τη μεγέθυνση χρησιμοποιώντας μια μπανάνα ως παράδειγμα

Συγκεντρώσαμε τις πιο κοινές μεθόδους που υπόσχονται να αυξήσουν την ανδρική αξιοπρέπεια και ανακαλύψαμε αν πράγματι λειτουργούν. Σε αυτό μας βοήθησαν οι ειδικοί μας: από ψυχολόγους μέχρι την Ένωση Ουρολόγων.

τρόπους που λειτουργούν

Τρίψτε στο κόκκινο

Μεταξύ των πιο δημοφιλών τρόπων αύξησης της αρρενωπότητας είναι οι τεχνικές μασάζ: ο βελονισμός και οι ασκήσεις που ονομάζονται jelqing. Οι εκλαϊκευτές αυτών των τεχνικών ισχυρίζονται ότι αρκετοί μήνες καθημερινής προπόνησης θα βοηθήσουν στην αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας.

"Δεν υπάρχει ούτε μία επιστημονική μελέτη που να επιβεβαιώνει τα θεραπευτικά αποτελέσματα των τεχνικών μασάζ", λέει ο ειδικός. "Βελτιώνουν μόνο την παροχή αίματος στο πέος, κάτι που του επιτρέπει να μεγαλώσει λίγο. Ωστόσο, αυτό είναι ένα πολύ προσωρινό φαινόμενο - μερικές ώρες και το αποτέλεσμα εξαφανίζεται.

Οι ειδικοί δεν συνιστούν τη χρήση τέτοιων τεχνικών, ειδικά εάν υπάρχει σακχαρώδης διαβήτης, αθηροσκλήρωση, συγγενείς ανωμαλίες των αιμοφόρων αγγείων. Μπορεί να προκύψουν διάφορες επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της ασθένειας πριαπισμού, όταν μια στύση δεν υποχωρεί ακόμη και μετά την εκσπερμάτιση. Αυτή είναι μια οξεία χειρουργική παθολογία γεμάτη με πλήρη απώλεια της λειτουργίας των οργάνων στο μέλλον.

Προσοχή αρσιβαρίστες!

Το τέντωμα υπόσχεται να αυξήσει γρήγορα την αξιοπρέπεια του άνδρα έως και 3 εκ. Υπάρχουν διάφορα βάρη που προσαρμόζονται απευθείας στο πέος και ειδικές συσκευές τεντώματος.

«Πραγματικά δίνουν ώθηση. Αλλά μπορούν να τραυματίσουν σοβαρά, δηλαδή να βλάψουν το tunica albuginea των σπηλαιωδών σωμάτων, προειδοποιεί ο ειδικός. - Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αναπτυχθεί η νόσος του Peyronie - σχηματίζονται κιτρικές πλάκες στο πέος, προκαλώντας καμπυλότητα κατά τη στύση και πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή. Και αυτές οι συνέπειες είναι μη αναστρέψιμες.

Ορμόνες αρμονίας

Υπάρχει η άποψη ότι η εισαγωγή τεστοστερόνης και φαρμάκων που διεγείρουν την παραγωγή της θα δώσει επιπλέον εκατοστά.

«Είναι μύθος! Η ανδρική ορμόνη επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία και όχι το μέγεθος, εξηγεί ο ειδικός. - Επιπλέον, η λήψη τέτοιων φαρμάκων χωρίς διαβούλευση με γιατρό είναι γεμάτη με παραβίαση της ορμονικής αλυσίδας: μπορεί να υπάρχει ένα λεγόμενο κοίλωμα τεστοστερόνης (συχνά εμφανίζεται σε bodybuilders που λαμβάνουν αδικαιολόγητα μεγάλες δόσεις ορμονών). Αυτό είναι γεμάτο με απώλεια σεξουαλικής λειτουργίας, ανδρική υπογονιμότητα και προβλήματα με πολλά συστήματα του σώματος. "

Κρέμες - για μερικές ώρες

Οι διαφημίσεις για τις κρέμες μεγέθυνσης πέους είναι γεμάτες από όλο το διαδίκτυο. Είναι εύχρηστα και υπόσχονται φανταστικά αποτελέσματα. Αυτό είναι που δελεάζει τους άνδρες που θέλουν να ανανεώσουν τη μονάδα να αγοράσουν.

«Αυτά τα κεφάλαια είναι απολύτως αναποτελεσματικά: είναι το ίδιο με την αγορά μιας κρέμας για τη μεγέθυνση ενός βραχίονα ή μιας μύτης», διαβεβαιώνει ο ειδικός. - Το μόνο πράγμα που μπορεί να δώσει ένα τέτοιο φάρμακο είναι μια ελαφρώς αισθητή (έως 1, 5 cm) αύξηση για 5-6 ώρες Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει θερμαντική και αγγειοδιασταλτική δράση.

Επιπλέον, ορισμένες κρέμες μπορεί να είναι «χημικά μολυσμένες»: περιέχουν ορμονικά πρόσθετα και επικίνδυνα αλλεργιογόνα συστατικά. Μπορούν να προκαλέσουν φυσιολογικό ερεθισμό και βλάβη στη βλεννογόνο μεμβράνη, μέχρι και χημικά εγκαύματα.

Η αντλία κενού έχει δοκιμαστεί!

Είναι μια θεραπεία χαμηλής πίεσης. Και αυτή είναι η μόνη ασφαλής θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι!

«Σε συνδυασμό με θερμαντικές αλοιφές, η αντλία κενού παρέχει πραγματική μεγέθυνση (1-3 cm) και πάχυνση (έως 5 mm) του πέους και επίσης βελτιώνει τη στύση. - Αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσουμε: το αποτέλεσμα θα επιτευχθεί εάν ο ασθενής ασκείται τακτικά και έχει πλήρη σεξουαλική ζωή. Είναι αδύνατο να διαδοθεί μια για πάντα με τη βοήθεια αντλίας κενού!

Και μια ακόμη σημαντική σημείωση: πρέπει να το χρησιμοποιείτε προσεκτικά και σωστά για να μην καταστρέψετε τα αγγεία και τη βλεννογόνο μεμβράνη του πέους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα μόνο μετά από διαβούλευση με έναν ανδρολόγο.

Μαχαίρι για βοήθεια ή χειρουργική επέμβαση

Είναι εγγυημένο ότι θα αυξήσει τον ανδρισμό με τη βοήθεια χειρουργικών μεθόδων. Η πιο ακίνδυνη είναι η φρενουλοπλαστική, κατά την οποία το πέος επιμηκύνεται κατά 1, 5-2 εκ. Μια πιο επιθετική μέθοδος είναι η ανατομή στην υπερηβική περιοχή των συνδέσμων που συγκρατούν το πέος. Για πάχυνση (5-10 mm), χρησιμοποιείται συχνά η εισαγωγή ειδικών εμφυτευμάτων και μπορούν να κατασκευαστούν προθέσεις για επιμήκυνση και πάχυνση.

«Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό είναι για πάντα - είναι αδύνατο να επιστρέψεις το μεγαλείο σου. - Κάθε μέθοδος έχει μειονεκτήματα, επομένως πρέπει να σταθμίσετε όλα τα υπέρ και τα κατά. Και οι χειρουργικοί χειρισμοί πρέπει να γίνονται μόνο από ειδικευμένο γιατρό.

Οι αντενδείξεις για τη χειρουργική διεύρυνση του πέους περιλαμβάνουν γενικές ασθένειες, ορμονικές διαταραχές, αγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη και μεγάλη ηλικία. Ωστόσο, πριν καταφύγετε σε χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ψυχολόγο. Επειδή ένας άντρας μπορεί να είναι εντάξει με τα μεγέθη, αλλά λόγω των περιστάσεων (για παράδειγμα, δεν ευχαριστούσε τη σύντροφό του), ξαφνικά εμφανίζεται η επιθυμία να αλλάξει κάτι. Αλλά το μέγεθος δεν έχει σημασία! Το πιο σημαντικό πράγμα για έναν άντρα είναι να μελετά τη σύντροφό του.

Το όλο πρόβλημα βρίσκεται στην κοινωνία και στη φύση

Το κλισέ «όσο περισσότερο, τόσο πιο καλό» προέρχεται από την αρχαιότητα: στους περισσότερους λαούς και πολιτισμούς, ο φαλλός θεωρούνταν σύμβολο δύναμης και γονιμότητας και όσο μεγαλύτερος είναι τόσο πιο υπέροχος. Έτσι το πρόβλημα της δυσαρέσκειας με το μέγεθος έχει κοινωνικός ένας χαρακτήρας.

«Τα μικρά αγόρια δεν νοιάζονται για το μέγεθος. Μετά έρχεται η πρώτη γνωριμία με το θέμα του σεξ - κυρίως μέσω της παρακολούθησης πορνό. Ο νεαρός άντρας συσχετίζει το μέγεθός του με αυτό που βλέπει - και οι πρώτες αμφιβολίες για τον εαυτό του έχουν φύγει! Έπειτα υπάρχουν ανέκδοτα και κλισέ και ο άντρας αρχίζει να είναι πολύ κομπλεξικός», εξηγεί ο ειδικός ψυχολόγος. Κι όμως: Ποιο πέος θεωρείται μικρό και ποιο μεγάλο; «Σε έναν ενήλικα σε στύση, μικρότερο από 12 εκατοστά είναι ένα μικρό πέος . Το μέσο μέγεθος είναι στα 12-17 εκατοστά, και ένα πέος από 18 εκατοστά θεωρείται ήδη πολύ μεγάλο», λέει ο ειδικός και θυμίζει: Στην ψυχιατρική υπάρχει ακόμη και διάγνωση για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι με το δικό τους μέγεθος - «δυσμορφικό διαταραχή». (είναι παρόμοιο με την ανορεξία).

Γενικά, πειραματιστείτε με σεξουαλικές τεχνικές πριν αυξήσετε τον ανδρισμό. Αλλά το πιο σημαντικό, αγάπη ειλικρινά και αληθινά. Τότε η απόλαυση είναι εγγυημένη!