Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους: εφαρμογή και αποτελέσματα

Μία από τις πιο κοινές μη χειρουργικές τεχνικές μεγέθυνσης πέους είναι η αντλία κενού.

Θυμίζουμε ότι στην ουρολογία το πέος θεωρείται μικρό αν το μήκος του σε στύση είναι μικρότερο από 10 εκατοστά. Τα μεγέθη κάτω των 8 cm είναι ήδη παθολογικά. Εάν το πέος σας είναι μεγαλύτερο από 10 εκατοστά σε στύση, σκεφτείτε σοβαρά εάν χρειάζεται πραγματικά να το μεγεθύνετε.

Μπορεί ένα άκρο να μεγεθύνεται με αντλία κενού; Ναι, οι αντλίες κενού μαζί με τα διαλυτικά σας επιτρέπουν επίσης να επιμηκύνετε αποτελεσματικά το πέος, αλλά η χρήση τους μπορεί να έχει κάποια ανεπιθύμητα αποτελέσματα, για τα οποία θα μιλήσουμε προς το τέλος του άρθρου.

Πώς λειτουργεί μια αντλία κενού

Η αντλία κενού για τη διεύρυνση του πέους λειτουργεί ως εξής: δημιουργείται ένας αραιωμένος χώρος γύρω από το πέος και ο στυτικός ιστός τεντώνεται και αντλείται, γεγονός που βοηθά στη ροή του αίματος στο πέος. Αυτό βελτιώνει τη ροή του αίματος και τη ροή του αίματος στο πέος. Αυτό στην πραγματικότητα βάζει το πέος σε όρθια κατάσταση.

Σε αντίθεση με τα επεκτατικά, οι αντλίες κενού είναι αποτελεσματικές σε διάφορες παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται με τα εξωτερικά γεννητικά όργανα των ανδρών. Έτσι, στην περίπτωση της νόσου Peyronie (κυρτότητα του πέους) ή φλεγμονωδών βλαβών του πέους, το κενό βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία στο πέος και έτσι, εκτός από την αύξηση του μεγέθους του, συμβάλλει και στην ταχύτερη αποκατάσταση των ιστών του.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι αντλιών κενού:

  • αντλίες κενού αέρα?
  • υδραυλικές αντλίες.

Στην πρώτη περίπτωση δημιουργείται ένας χώρος αποβολής αέρα γύρω από το πέος, στη δεύτερη το πέος έρχεται σε επαφή με νερό, το οποίο επίσης αναρροφάται με αντλία, ενώ ο ιστός του πέους δεν έρχεται σε επαφή με τα τοιχώματα του πέους. το μπουκάλι.

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους Φωτογραφία 1

Αντενδείξεις για τη χρήση αντλίας κενού

Επομένως, η χρήση της συσκευής είναι απαράδεκτη σε περίπτωση: επώδυνης στύσης, αυξημένης αιμορραγίας ή λήψης φαρμάκων που αραιώνουν το αίμα, καθώς και συγγενών ανωμαλιών στην ανάπτυξη του πέους.

Συσκευή αντλίας κενού για μεγέθυνση πέους

Η αντλία κενού αποτελείται από έναν κύλινδρο στον οποίο τοποθετείται το πέος με μια ευρεία βάση, ο θόλος του κυλίνδρου είναι εξοπλισμένος με μια οπή στην οποία συνδέεται ένας ειδικός σωλήνας με βολβό ή αντλία για να δημιουργήσει ένα κενό μέσα στον κύλινδρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντλίες κενού μπορούν να είναι με αχλάδι ή με αντλία εμβόλου. Μια έμβολη αντλία μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο χώρο εκκένωσης από ένα αχλάδι, επομένως αξίζει να προσέχετε κατά την αγορά. Ο κύλινδρος στο πλευρικό τοίχωμα έχει επίσης μια ειδική οπή για την απελευθέρωση του κενού, η οποία στερεώνεται με το δάχτυλο όταν το κενό πιέζεται στον κύλινδρο. Επιπλέον, παρέχεται ειδική ελαστική σφράγιση σιλικόνης με αντλίες κενού, καθώς η αντλία τοποθετείται στο πέος σε μη όρθια κατάσταση και συμβάλλει στη σταθερή στερέωση του κυλίνδρου στην ηβική περιοχή στη βάση του πέους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια αντλία κενού;

Για να χρησιμοποιήσετε μια αντλία κενού, πρέπει να βάλετε έναν δακτύλιο σιλικόνης στον κύλινδρο της αντλίας κενού και να βιδώσετε έναν σύνδεσμο στον δακτύλιο και, στη συνέχεια, πιέστε την αντλία σταθερά στο δέρμα του ηβικού οστού. Για τη δημιουργία ενός αεροστεγούς χώρου. Το χέρι που κρατά την αντλία στερεώνει επίσης τη θύρα εξόδου κενού. Στη συνέχεια, ο άνδρας αρχίζει να αντλεί κενό στον κύλινδρο, αντλώντας αέρα με ένα ειδικό αχλάδι ή αντλία. Είναι πολύ σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι το κενό δεν χρειάζεται να εφαρμόζεται πολύ γρήγορα για να αποφευχθεί μηχανικό τραύμα στους ιστούς του πέους. Το κενό δημιουργείται σταδιακά, γι 'αυτό, ο αέρας αντλείται με αρκετές πιέσεις του αχλαδιού, στη συνέχεια γίνεται μια παύση για πέντε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια επαναλαμβάνεται η διαδικασία άντλησης αέρα.

Δημιουργείται ένας αποφορτισμένος χώρος έως ότου το πέος αρχίσει να παίρνει σε στύση. Σε περίπτωση που ο ξεφουσκωμένος χώρος στον κύλινδρο είναι άβολος, το άνοιγμα της πλευρικής θύρας στον κύλινδρο μπορεί να αφήσει αέρα μέσα, μειώνοντας έτσι το επίπεδο κενού στην αντλία. Πριν και μετά τη χρήση της αντλίας κενού, πρέπει να ξεπλυθεί με νερό και να στεγνώσει.

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους Φωτογραφία 2

Η αρχή της χρήσης υδραντλιών είναι παρόμοια, αλλά σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν χώρο κενού πιο γρήγορα, χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού των ιστών του πέους. Όταν κάνετε ντους χρησιμοποιείται υδραντλία, για την οποία ο κύλινδρος τοποθετείται κάτω από νερό στο πέος και στερεώνεται σταθερά στη βάση του πέους. Στη συνέχεια, το νερό αντλείται έξω από την κοιλότητα του κυλίνδρου, δημιουργώντας έναν αραιωμένο χώρο γύρω από το πέος και συμβάλλοντας στην επιμήκυνσή του.

Pomp τεχνική μεγέθυνσης πέους

Η διαδικασία μεγέθυνσης πέους με αντλία κενού πρέπει να γίνεται καθημερινά για τουλάχιστον έξι μήνες. Η πορεία είναι παρόμοια με μια αύξηση με προέκταση, αλλά η αντλία χρησιμοποιείται για μικρότερο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντλία κενού 1 ή 2 φορές την ημέρα, αλλά όχι περισσότερο από 30 λεπτά ανά λειτουργία. Η αποτελεσματικότητα μιας αντλίας κενού είναι σχεδόν ίδια με αυτή μιας προέκτασης - δηλαδή, έρχεται με τον κίνδυνο τραυματισμού του πέους εάν το κενό δεν αντληθεί σωστά στην κοιλότητα του κυλίνδρου. Η χρήση της αντλίας πρέπει να είναι συνετή και προσεκτική!

αποτελέσματα αντλίας

Εάν χρησιμοποιείτε την αντλία, μπορείτε να επιτύχετε μεγέθυνση του πέους έως και 1 cm σε 6 μήνες.

Τι είναι καλύτερο - αντλία κενού ή προέκταση;

Αντλία και προέκταση για μεγέθυνση πέους

Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι αδύνατο να δοθεί σαφώς προτίμηση σε μια συγκεκριμένη μέθοδο. Κάθε άντρας επιλέγει ξεχωριστά μια μέθοδο μεγέθυνσης πέους. Εάν δεν ντρέπεστε να φορέσετε μια επέκταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτή είναι σίγουρα η σωστή επιλογή καθώς θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τον κίνδυνο τραυματισμού του πέους.

Για τους άνδρες με παθήσεις του πέους, είναι πιο κατάλληλη μια αντλία κενού, η οποία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς και βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και στην επιτάχυνση της επούλωσης των ιστών, αλλά η χρήση αντλίας κενού πρέπει να είναι σωστή! Για να επιτευχθεί ένα σταθερό αποτέλεσμα, τόσο μια αντλία κενού όσο και διάφοροι τύποι προέκτασης πρέπει να χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα και συστηματικά. Τελικά, το αποτέλεσμα με μια προέκταση είναι καλύτερο από μια αντλία κενού. Κατά μέσο όρο, όταν φοράτε προέκταση, μπορεί να επιτευχθεί αύξηση του μήκους του πέους κατά 1, 5 - 3 cm σε 6 μήνες, όταν χρησιμοποιείτε αντλία αυτό το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς μικρότερο, έως και 1 cm για παρόμοια περίοδο - αλλά αυτό αντισταθμίζεται κατά πολύ μεγαλύτερη ταλαιπωρία που επιτυγχάνεται στην καθημερινή ζωή, t . προς την. Η επέκταση πρέπει να στερεώνεται στο πέος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι παρενέργειες μιας αντλίας κενού περιλαμβάνουν την εμφάνιση μικρής τοπικής αιμορραγίας από το πέος ως αποτέλεσμα της δημιουργίας ενός υπερβολικά ξεφουσκωμένου χώρου γύρω από το πέος. Η ακατάλληλη χρήση της αντλίας κενού μπορεί να προκαλέσει μώλωπες και πόνο στο πέος, καθώς και σκουρόχρωμο χρώμα του. Όλα τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα μπορούν να αποφευχθούν με τη σωστή χρήση της συσκευής.