Πώς να μεγεθύνετε ένα μέλος ενός εφήβου στο σπίτι

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σε έναν έφηβο 12-16 ετών; Ποιες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους είναι αποτελεσματικές στο σπίτι; Η εφηβεία ξεκινά συνήθως μεταξύ 9 και 14 ετών στα αγόρια. Ένας διευρυμένος όρχις είναι το πρώτο σημάδι αυτής της διαδικασίας. Σύντομα θα παρατηρηθεί ανάπτυξη πέους. Οι έφηβοι φτάνουν σε πλήρη γονιμότητα μεταξύ 14-16 ετών.

Τι γίνεται με το πέος; Πόσο χρονών γίνεται ένα μέλος; Από πολλές απόψεις, όλα εξαρτώνται από τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού. Γεγονός είναι ότι σε ορισμένους νέους άνδρες το πέος σχηματίζεται πλήρως μέχρι την ηλικία των 17 ετών, ενώ σε άλλους η ανάπτυξη του πέους μπορεί να παρατηρηθεί έως και 22 ετών. Αποδεικνύεται ότι το μέγεθος του γεννητικού οργάνου εξαρτάται από το πόσο γρήγορα λαμβάνει χώρα η διαδικασία της ενηλικίωσης, η εφηβεία. Κατά κανόνα, η ενεργός ανάπτυξη του πέους ξεκινά σε εφήβους μεταξύ 10-13 ετών.

Έτσι, αν ένας έφηβος δεν άρχισε να αποκτά έντονα ανδρικά χαρακτηριστικά μέχρι την ηλικία των 15 ή 16 ετών, σε αυτή την περίπτωση είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα έχει ήδη ένα πλήρως σχηματισμένο πέος. Εάν η διαδικασία της εφηβείας έχει σχεδόν τελειώσει, υπάρχουν δευτερεύοντα σεξουαλικά χαρακτηριστικά σε έναν άνδρα, η φωνή έχει αλλάξει, το επίπεδο τεστοστερόνης έχει αυξηθεί, το αναπαραγωγικό σύστημα έχει διαμορφωθεί και, στη συνέχεια, δεν αναμένεται περαιτέρω ανάπτυξη του φαλλικού ιστού στο μελλοντικός.

Θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι στην τελική φάση του σωματικού σχηματισμού των εκπροσώπων του ισχυρότερου φύλου, μπορεί επίσης να παρατηρηθεί μια ελαφρά βράχυνση του πέους. Αυτό συμβαίνει έως και 20-22 χρόνια σε σχέση με την ανάπτυξη του ανδρικού οργάνου σε πάχος.

Πώς μπορεί να διευρυνθεί το πέος ενός εφήβου;

Σύγκριση μεγάλων και μικρών μεγεθών

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να μάθετε τι ακριβώς προκάλεσε τη μη ικανοποιητική ανάπτυξη του ιστού του πέους. Όπως αναφέρθηκε ήδη, η εφηβεία στους εφήβους μπορεί να επιβραδυνθεί στο πλαίσιο γενετικών ανωμαλιών, παθολογιών που προκαλούνται από χρόνιες ασθένειες, νεφρικές παθήσεις και διαταραχές λόγω χαμηλής σύνθεσης ορμονών φύλου.

Τα σημάδια της καθυστερημένης εφηβείας στα αγόρια μπορεί να είναι όχι μόνο ένα μικρό πέος (όχι περισσότερο από 5-6 cm) ή ένα χαλαρό όσχεο, αλλά και η έλλειψη τριχών στο σώμα, η ψηλή μέση, οι στενοί ώμοι, η ανάπτυξη λιπώδους ιστού στην περιοχή του θώρακα. Εάν ένας νεαρός άνδρας ηλικίας 15-17 ετών αντιμετωπίζει αυτά τα σημάδια, αξίζει να επικοινωνήσετε με έναν ενδοκρινολόγο. Ο ειδικός θα σας βοηθήσει να μάθετε τον λόγο της καθυστέρησης στην εφηβεία, κάτι που θα σας επιτρέψει να διορθώσετε τη φυσική διαδικασία.

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα πώς να μεγεθύνετε το πέος ενός εφήβου, ας θίξουμε το θέμα της διατροφής. Για την ενεργό ανάπτυξη των ιστών του πέους, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε προϊόντα για την ανάπτυξη του πέους. Κατά την εφηβεία, το μεγαλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται από μια τέτοια δίαιτα. Τα προϊόντα που μεγεθύνουν το πέος περιλαμβάνουν φρούτα (μήλα, αχλάδια, μπανάνες, μάνγκο, παπάγια), λαχανικά (καρότα, ντομάτες, αγγούρια, παντζάρια, αβοκάντο, σκόρδο), βότανα (σέλινο, άνηθος, μαϊντανός).

Οι ξηροί καρποί και οι σπόροι είναι μια εξαιρετική πηγή αργινίνης, η οποία διεγείρει τη σύνθεση της αυξητικής ορμόνης. Τα όσπρια και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι εξαιρετικές πηγές πρωτεΐνης. Πολλά προϊόντα θαλασσινών μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή των ανδρικών ορμονών του φύλου. Τα μελισσοκομικά προϊόντα έχουν θετική επίδραση στις διαδικασίες ανάπτυξης του πέους.

Θα πρέπει επίσης να αρνηθείτε ή να περιορίσετε την κατανάλωση τροφών που δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξη του πέους. Αυτά περιλαμβάνουν κυρίως γρήγορο φαγητό, ημικατεργασμένα προϊόντα, μαρινάδες, γλυκιά σόδα, μαγιονέζα, λευκό ψωμί, τηγανητά και καπνιστά τρόφιμα.

Η αραβική τεχνική jelqing, η οποία περιλαμβάνει ασκήσεις διάτασης ιστού πέους, θα βοηθήσει στη μεγέθυνση του πέους ενός εφήβου στο σπίτι. Το Jelqing πιστεύεται ότι παράγει καλά αποτελέσματα στην εφηβεία, καθώς μια τέτοια πρακτική δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη του ιστού του πέους. Ωστόσο, εδώ πρέπει να κάνετε υπομονή. Πρέπει να εξασκείτε το jelqing σε τακτική βάση. Για παράδειγμα, ο πρώτος μήνας προπόνησης γίνεται κάθε δεύτερη μέρα. Επιπλέον, οι ασκήσεις εκτελούνται δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες. Από τον πέμπτο μήνα η συχνότητα προπόνησης αυξάνεται. Συζητήσαμε πώς να κάνετε σωστά το jelqing στο προηγούμενο άρθρο.

Έχουν επίσης αναπτυχθεί ειδικές συσκευές τεντώματος με τη μορφή προεκτατικών, προσομοιωτών και κρεμάστρων για το πέος. Συνιστάται η χρήση του με την ενηλικίωση. Ακόμα και μετά από 18 χρόνια, με μη ικανοποιητικά μεγέθη πέους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντλίες κενού και υδραυλικές, τζελ και κρέμες για τη μεγέθυνση του πέους. Μην ξεχνάτε τη δυνατότητα χειρουργικής επέμβασης. Φυσικά, της επέμβασης προηγούνται συνεννοήσεις με ειδικό, εργαστηριακές εξετάσεις.